Genel

İbucold C nedir ve ne işe yarar? Koronavirüse faydalı mı? Nasıl kullanılır?

İbucold C merak konusu olmaya devam ediyor. İbucold C nedir, ne işe yarar, fiyatı nedir ve yorumları gibi aramalar artmaya başladı. İşte detaylar...

Son günlerde İbucold c konusu en çok merak edilenler arasına girmeye başladı. Vatandaşlar, İbucold C'nin ne olduğuna dair araştırmaları sıklaştırdı.  Peki İbucold C nedir, ne işe yarar ve fiyatı ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar…

Ibucold C nedir ne işe yarar?

İBUCOLD, etkin madde olarak ibuprofen ve psödoefedrin içerir. İBUCOLD'un etkin maddesi olan ibuprofen, ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliklere sahip nonsteroid antiinflamatuvar bir ilaçtır. Psödoefedrin burun ve sinüslerde (burun boşluklarında) oluşan dolgunluğu gidermeye yarayan dekonjestan bir ilaçtır.

Ibucold c ne işe yarar nasıl kullanılır?

ise her 4-6 saatte 1-2 tablet şeklinde bir miktar su ile birlikte kullanılmalıdır. Hekim tarafından önerilmedikçe günde 6 tabletten fazla alınmamalıdır. Uygulama yolu ve metodu: İBUCOLD C tablet ağızdan bir bardak su ile alınır.

Ibucold C uyku yapar mı?

Yüksek dozlarda, uyuşukluk, Page 7 7/10 göğüs ağrısı, çarpıntı, bilinç kaybı, kasılmalar (özellikle çocuklarda), güçsüzlük ve baş dönmesi, idrarda kan, üşüme hissi, solunum problemleri bildirilmiştir.

Iburamin cold tablet günde kaç kere kullanılır?

12 yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde günde 3 – 4 kez 1 – 2 ölçek kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz.

Ibucold C hangi hastalıklara iyi gelir?

İBUCOLD'un etkin maddesi olan ibuprofen, ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliklere sahip nonsteroid antiinflamatuvar bir ilaçtır. Psödoefedrin burun ve sinüslerde (burun boşluklarında) oluşan dolgunluğu gidermeye yarayan dekonjestan bir ilaçtır.

Ibucold C kimler kullanamaz?

İBUCOLD C, şiddetli hipertansiyon ve taşikardinin eşlik ettiği hastalıklarda, koroner arter hastalığında kontrendikedir. Ayrıca, şiddetli kalp yetmezliğinde, şiddetli karaciğer yetmezliğinde ve şiddetli böbrek yetmezliğinde kontrendikedir.

Ibucold C ne zaman kullanılmalı?

İBURAMİN COLD; soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.