Futbol

Isparta 32 Spor - Somaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Yarın Isparta 32 Spor - Somaspor ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan Isparta 32 Spor - Somaspor maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. Isparta 32 Spor - Somaspor maçına dair detaylar...

 

Isparta 32 Spor - Somaspor maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde Isparta 32 Spor - Somaspor maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

Isparta 32 Spor - Somaspor maçı saat kaçta?
Isparta 32 Spor - Somaspor mücadelesi 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00' de oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
Isparta 32 Spor - Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz' ın yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu ve Önder Çalış yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Eryılmaz oldu.

 

Isparta 32 Spor - Somaspor maçı hangi kanalda ?
Isparta 32 Spor - Somaspor arasında oynanacak olan mücadele Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.

 

Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.