GenelSon DurumSon Dakika

İstanbul’da sokak ortasında taciz! Yeniden gözaltına alınmışlardı, tutuklandılar!

Beyoğlu'nda sokakta yürüyen bir kadının önünü kesip cinsel saldırıda bulunan Semir Tarhan ile Ömer Konu, saldırı görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 Eylül günü Şehit Muhtar Mahallesi’nde iki kişi sokakta yürüyen kadını takip etti ve cinsel saldırıda bulundu. Saldırganlara çevredekiler müdahale etti ve olay yerine gelen polisler saldırganları gözaltına aldı.

MAĞDUR ŞİKAYETÇİ OLMAYINCA, ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILMIŞTI

Saldırıya maruz bırakılan kadının saldırganlardan şikayetçi olmadığı kaydedildi. Şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Semir Tarhan ve Ömer Konu adlı saldırganların daha önce de ‘cinsel saldırı’, ‘kasten yaralama’, ‘mukavemet’, ‘gasp’ ve ‘otomobil hırsızlığı’ gibi suçlara karıştığı öğrenildi.

TEPKİLER SONUCUNDA SALDIRGANLAR TEKRAR GÖZALTINA ALINMIŞTI

Saldırganların serbest bırakılmasına sosyal medyada tepki gelmesinin ardından iki şüpheli hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerden biri Mersin’de diğeri de İstanbul'da yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.