TrabzonsporSüper LigFutbol

İşte Trabzonspor'un yeni Marek Hamsik'i! Gelecek sezonun ilk transferi...

Devre arası kadrosunu tek isimle güçlendiren Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Bordo mavililerin gündeminde ilk isim ise İtalyan orta saha Jorginho oldu.

Devre arası transferini Thomas Meunier'i kadrosuna katarak tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. 

Şampiyonluk için transfer erken bitirilecek

Bu sezon hedefini ligde 3.'lük ve kupada şampiyonluk olarak belirleyen bordo mavililer gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek kadroyu kurmak için transfer çalışmalarına yine erkenden başlayacak. 

Referans Thomas Meunier

Karadeniz ekibi, Thomas Meunier transferinde olduğu gibi takıma direkt katkı sağlayacak ve geldiği gibi fark yaratacak oyuncular üzerinden ilerlemek istiyor. Özellikle orta saha transferi çok kritik... Hem yönetim hem de teknik heyet, buraya lider karakterli ve deneyimli bir isim getirmek amacında. 

Gündemdeki isim Jorginho

Fanatik'in haberine göre bu doğrultuda Trabzonspor'un gündemine aldığı isim Arsenal'in İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho oldu. Bordo-Mavililer, sezon bitmeden Jorginho cephesiyle temaslara başlayacak ve ikna için tüm kozları oynayacak.

Yeni Marek Hamsik olacak

Abdullah Avcı, 32 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun alınması halinde Marek Hamsik etkisi yaratacağını düşünüyor.

22 maçta forma giydi

Arsenal’de bu sezon yedek oyuncu konumuna geçen Jorginho, Premier Lig’de sadece 5 maça ilk 11’de başladı. 32 yaşındaki yıldız, toplamda 22 maçta 1.018 dakika forma giydi; 1 gol atarken; 1 de asist yaptı.