Son DurumSon DakikaBasketbol

James Harden, Çin canlı yayınında kazandığı paraya inanamadı

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen James Harden, Çin canlı yayınında saniyeler içinde 10 bin şişe şarap sattı. Detaylar...

NBA’in Doğu Konferansı ekiplerinden Philadelphia 76ers oyuncusu James Harden geçtiğimiz günlerde Çinli bir yayıncı olan Xiao Yang’in canlı yayınına katıldı. Canlı yayın sırasında kendi üretimi J-Harden marka şaraptan binlerce satan Harden satış sayısı karşısında şaşkınlığını koruyamadı.


Marka tanıtımını 15 milyon kişi izledi

James Harden'ın marka tanıtımı için katıldığı canlı yayına izleyiciler akın etti. Tanıtımı 15 milyon kullanıcı izledi. Yayın sahibi Xiao Yang, Harden’a 1 gün içinde genelde kaç şişe şarap sattığı sordu. Harden ise günde birkaç kasa şarabın satıldığını söyledi.

Satış yağmuru! "Göster bana" dedi, arkasına yaslandı

James Harden’ın günde birkaç kasa şarap sattığını öğrenen Xiao Yang bunun üzerine 33 yaşındaki basketbolcuya canlı yayında ne kadar hızlı satış yapılabileceğini izlemesini söyledi. Harden ise “Göster bana” diyerek arkasına yaslandı.

10 saniyede 5 bin satış! 300 bin Dolar...

Ünlü yayıncının izleyicilere “Hazır mısınız? Başlayın!” demesinin ardından “Durun!” diyene kadar 10 saniye geçti. Yayında geçen 10 saniyede iki şişesi 60 Dolar olmak üzere tam 5 bin J-Harden markalı şarap sipariş edildi. Ünlü basketbolcu bu siparişlerden 300 bin Dolar kazandı.

 

“Bu mümkün değil”

10 saniyede gelen 10 bin şişelik siparişin ardından James Harden şaşkınlığını koruyamadı. Kahkahalara boğulan ünlü basketbolcu daha sonrasında ise “Bu mümkün değil" dedi ve izleyicileri alkışladı.

 

Harden Çin'e göz kırptı

James Harden’ın kendi şarap markasını tanıttığı canlı yayının ardından birçok Twitter kullanıcısı Harden’ın NBA yerine Çin’de forma giymesi gerektiği böylece canlı yayındaki gibi avantajlardan faydalanabileceği yönünde şakalar yaptı. Harden ise bu canlı yayından önce bir gezi için Çin’e gitti. Philadelphia Inquirer, Çin gezisinin ardından gördüğü yoğun ilgiden söz eden Harden Çin’de forma giymeye göz kırptı.

 

"Çin’de oynamamı hak ediyorlar"

James Harden, “Buraya her gelişimde gördüğüm sevgi çılgınca. Ne demek istediğimi anlıyorsun değil mi? Yani bu yüzden onların beni burada oynarken görmeyi hak ettiklerini düşünüyorum. Burada sevgi her zaman çılgınca" ifadelerini kullandı.