FutbolGalatasaraySüper Lig

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu! Yerine milli futbolcu geliyor...

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yaptığı açıklamanın yanı sıra seçtiği şarkı ile de ayrılık mesajları veren Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, 37 lig maçında 12 gol ve 7 asistlik performansıyla kazanılan 24. şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Kutlamalarda veda sinyali verdi

24 yaşındaki futbolcu son dönemde verdiği her röportajda sitem ederek değerinin yeterince bilinmediğini dile getiriyordu. Kerem, şampiyonluk kutlamasında, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de, umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar." ifadelerini kullandı. Milli futbolcu ayrıca, "Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" açıklamasının yanı sıra şampiyonluk kutlamaları sırasında Barış Manço’nun “Dönence” şarkısıyla podyuma çıkmayı tercih ederek veda sinyali vermişti.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da yeni sezon öncesi yaşanacak ayrılıklarda Kerem Aktürkoğlu'nun da yer alabileceği öğrenildi. Kerem’in yakın çevresi de 25 yaşındaki futbolcunun bir süredir küskün olduğunu ve teklifleri kabul etmek istediğini ifade ediyordu.

Suudi Arabistan yolcusu

Haberin detayında, Kerem Aktürkoğlu'nun kısa süre önce çalıştığı menajerlik şirketini değiştirdiği ve o sıralarda bazı Suudi Arabistan kulüplerinin milli yıldızla ilgilendiğinin öne sürüldügü kaydedilirek, yıldız ismin gelecek teklifleri kabul etmeye hazırlandığı belirtildi. Sarı-Kırmızılı kulübün de süreci yakından takip ettiği aktarıldı.

Kerem'in yerine Yusuf Sarı

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun olası ayrılığına karşı da önlem alınmış durumda. Adana Demirspor’da müthiş bir çıkış yakalayan, EURO 2024 eleme maçlarında da yıldızını parlatma şansı bulunan Yusuf Sarı, Aslan’ın radarına takıldı. Galatasaraylı yöneticiler, 25 yaşındaki kanat oyuncusu için Adana Demirspor’la temaslara başladı.

Bir yıl daha sözleşmesi var

Adana Demirspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Yusuf Sarı'nın gncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. 

30 maçta forma giydi

Bu sezon 30 maçta sahaya çıkan Yusuf Sarı, 5 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. A Milli formayı da 4 kez giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu 1 gol ve 1 asist kaydetti.