Futbol

Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

TFF 2. Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Yarın Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

TFF 2. Lig' in de 2023/24 sezonu heyecanı başladı. İlk haftada oynanacak olan Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK  maçı taraftarlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı merak edilirken maç linki gibi aramalarda sürüyor. Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK   maçına dair detaylar...

 

Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK maçı ne zaman ?
TFF 2. Lig ilk hafta mücadelesinde Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK maçı 27 Ağustos Pazar günü oynanacak.

 

Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK maçı saat kaçta?
Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK mücadelesi 27 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00' de oynanacak.

 

Maçın hakemi belli oldu
Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK arasında oynanacak karşılaşmayı Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Güneş' in  yardımcılıklarını Hüseyin Can veMustafa Tosun yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Hakan Aktaş oldu.

 

Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK maçı hangi kanalda ?
Kırklarelispor - 1461 Trabzon FK arasında oynanacak olan mücadele Fuchs Sports' tan  canlı yayınlanacak. Fuchs Sports izleyebilmek için arama motoruna Fuchssports.com yazarak istediğiniz maçı seyredebilirsiniz. Aynı zamanda Google Play ile App Store'da "Fuchs Sports" uygulamasını indirerek de maçları izleyebilirsiniz.


Fuchs Sports aylık ne kadar?
TFF 2'nci Lig maçlarını şifresiz yayınlayan Fuchs Sports, bu hafta itibarıyla maçları şifreli yayın yaptı.  Fuchs Sports, Yıllık abonelikte aylık 29 TL, aylık üyelikte ise 49 TL ücret belirlendi.