Son Dakika

Kıvanç Talu kimdir, eşi kimdir ve ne iş yapar?

Son günlerde en çok merak edilen Kıvanç Talu kimdir, eşi kimdir ve ne iş yapar gibi aramalar sürüyor. Vurgun mu yaptı kimi dolandırdı? Detaylar...

Kıvaç Talu kimdir?

1988 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında Alametifarika’da reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. Ardından pek çok farklı ajansta kariyerini devam ettirip, 2016 yılında C-Section’ın kreatif direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Bunun yanı sıra 2015 yılından bu yana Var Böyle Tipler adlı Instagram sayfasını yönetiyor.

Kıvanç Talu kiminle evli? Eşi kimdir?

Reklam kariyerine 2007 yılında Alametifarika Reklam Ajansı’nda metin yazarı olarak başladı. İlerleyen yıllarda Rabarba, Güzel Sanatlar Saatchi ve C-Section reklam ajanslarında görev yaptıktan sonra 2018 yılında kendi reklam ajansını kurdu.

Oyunculuk ve seslendirme işlerinin yanı sıra 2016 yılından beri Var Böyle Tipler adlı Instagram sayfasının yöneticiliğini yapıyor. Bu sayfada Türk insanının sivri, komik ve sinir bozucu yönlerine ayna tutarken 2019 yılının başlarından itibaren bu aynayı sadece dijital platformlar üzerinden değil BKM aracılığı ile sahneden de izleyicilerine tutmaya başladı.

Biz Sizinle Tanışmış Mıydık? Adlı stand-up gösterisinde insanların elinden tutup, onları fenomenlerin gizli ayinlerine, 90’lar Türk pop müziğinin karanlık sahne arkalarına, Fashion Week’lerin parıltılı, Burningman’lerin sıcak topraklarına, Erzincan’da yaptığı unutulmaz askerlik anılarına ve daha onlarca farklı eğlence noktasına götürüyor. Üstelik bunu yaparken insanların Var Böyle Tipler’den tanıdığı karakterlerine de Skype’tan bağlanıp röportajlar yapıyor.

Instagram’da yüzlerce farklı karaktere bürünerek milyonları güldüren Var Böyle Tipler hesabının yaratıcısı, komedyen Kıvanç Talu, Bir Daha Söyle’nin sivri dilli sunucusu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her bölümde ünlü bir şarkıcıyı konuk alıyor.

 

100 milyon vurgun

Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun çevresinde bulunan birçok kişiyi 100 milyon lira dolandırıp Portekiz'e kaçtığı iddia edildi.