GenelSon DurumSon Dakika

Mahkeme başkanıyla Seçil Erzan arasında Fatih Terim diyaloğu!

Türkiye’nin gündemine oturan ve kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ olarak adlandırılan dolandırıcılık davasında 226 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ile mahkeme başkanı arasında Fatih Terim diyaloğu yaşandı.

Denizbank eksi şube Müdürü Seçil Erzan’ın yüksek kâr vaadiyle ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasındaki birçok kişiden para topladığı dolandırıcılık davasında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

226 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan, duruşmada kendisini tehdit edenleri açıkladı. Öte yandan Erzan ile mahkeme başkanı arasında davada müşteki olarak yer almayan ancak Erzan’ın listelerinde adı yazan teknik direktör Fatih Terim hakkında bir diyalog da yaşandı.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; duruşmada Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, “Seçil’e şunu sormak istiyorum. Özetle genel ifadeyle ‘Tehdit şantaj altındayım’ diyorsun. Tehdit ve şantaj altında olmana sebep olan olaylar nedir? Bunu bize açar mısın? Ne şekilde tehdit edildin? Mesaj atanlar kimlerdi? Seni neyle tehdit ettiler? Sen bunların etkisinde bazı insanlara fon demek zorunda kaldın ve onlardan ödeyemeyeceğini belki de belki de bildiğin halde para almak durumunda kaldın. Bunlara ne sebep oldu?” diye sordu.

Bazı müştekilerin avukatı bu soruya, “Kendisi böyle böyle yaptın, böyle böyle yaptın diye bir soru mu olur?” diye itiraz etti.