Adana DemirsporUEFA Konferans Ligi

Cherif Ndiaye Uzatmada Attı, Adana Demirspor Turu Atladı

UEFA Konferans Ligi'ndeki Adana Demirspor, 2. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Romanya'nın Cluj takımını konuk etti. İşte Detaylar...

Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi'nde Cluj'u eleyerek 3.tura yükseldi. Mavi Şimşeklere turu getiren golleri 43.dakikada Akintola, 90+ 4'de Cherif Ndiaye' den geldi. Cluj'un tek golünü 68. dakikada penaltıdan Mogos Vasile attı. Mavi Şimşeklerde, Andreaw Gravillon 66. dakikada direkt kırmızı kart gördü. 

 

Hollandalı hocanın ilk resmi maçları Cluj karşısında
Mavi - Şimşeklerin başarılı bir sezonun ardından Vincenzo Montella ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına geçen Hollandalı eski efsane futbolcu Partick Kluivert,  ilk büyük sınavını Cluj karşısında verdi. İlk resmi maçlarına Rumen ekibi karşısında çıkan 47 yaşındaki teknik direktör takımıyla birlikte 3. tura yükseldi.


Taraftarın Murat Sancak'a sevgisi
Maç öncesi Adana Demirspor tribünleri takımın Başkanı Murat Sancak için bir koreografi hazırladı. Açılan pankartta Murat Sancak'ın Adana Demirspor forması giymiş bir çocuğun elinden tutmuş bir çizimi kullanıldı.

 

3. turda rakip Osijek 
Adana Demirspor'un UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi Hırvatistan temsilcisi Osijek oldu. Zorlu mücadelenin maçları 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak. Adana Demirspor ilk karşılaşmayı kendi taraftarı önünde oynayacak. Maçların saatleri ve yayıncı kuruluş ise henüz belli olmadı.