Son DurumSon DakikaGenel

Metin Akpınar dava açmaya hazırlanıyor: Duygu Nebioğlu, erkek kardeşiyle tanışmak istiyor

Usta sanatçı Metin Akpınar, evlilik dışı oğlu olduğu iddiasında bulunan Onur Akay'a dava açmaya hazırlanırken, kızı Duygu Nebioğlu da Onur Akay'a ulaşarak açıklama yaptı.

Usta sanatçı Metin Akpınar, evlilik dışı oğlu olduğu iddiasında bulunan Onur Akay'a dava açmaya hazırlanırken, kızı Duygu Nebioğlu da Onur Akay'a ulaşarak açıklama yaptı.

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre, usta oyuncu Metin Akpınar, evlilik dışı bir de oğlu iddiasında bulunan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'a dava açmaya hazırlanıyor.

Onur Akay, Metin Akpınar’la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaparak, “Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Ancak annesi başka bir kadın bile olsa ikizlerin öz ağabeyi oluyor.” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Akay diğer yazısında, “Metin Akpınar ikiz kızlarına ayda en çok 500 TL göndermiş. Evet, koskoca Metin Akpınar’ın maddi destek dediği bu. Manevi destek ise hiç yok!” ifadelerini kullanmıştı.

“BEN BİLİYORDUM BİR KARDEŞ ÇIKACAĞINI”

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, ünlü sanatçı Onur Akay’a ulaştı. Nebioğlu, Akpınar’ın 500 TL ödediğini doğrularken, ağabeyine seslendi.

Duygu Nebioğlu Onur Akay’a şu açıklamayı yaptı:

“Ağabeyime ulaşmak istediğim için size yazdım. Ben biliyordum bir kardeş çıkacağını. Beni doğuran anneden olması mümkün değil Onur Bey. Ben biliyorum ondan olmadığını. Yani ben şaşırmam açıkçası umarım kaynak sağlamdır da ağabeyime bayrağı teslim ederim. Bence yurt dışında da değil ağabeyim. Umarım beni bulur.

Metin babama baba diyen, dede diyen insanlar var. Babam üzerinden prim yapan, hayat şartlarını çok güzel yaşayan birileri vardı. Ben de bunlar senin oğlun mu, torunun mu diye sormuştum.

 

Kendini korumak adına yükseltti ancak onun gönderdiği hayvanlarımın harçlığı."

Metin Akpınar’ın nüfusuna geçen ancak soyadını Akpınar olarak değiştirmeyen Nebioğlu, ikiz kardeşi Sevgi Hanım’ın şu an dava sürecinde olduğunu, henüz Metin Akpınar’ın nüfusuna geçmediğini, Şubat ayında işlemlerin gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

Nebioğlu son olarak, “Bizi büyüten aileme saygım her şeyden, herkesten daha sonsuz ama onun nüfusunda görünecek” dedi.