Son DurumSon DakikaGenel

Müge Anlı o sözler karşısında şok oldu! Tutuklu aşıkların 'koğuş' isteği

Muğla'da 53 gündür kayıp olan Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut'un da sevgilisi olan arkadaşı Burhanettin Öztürk tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kan donduran cinayette 3 kişi tutuklanırken Müge Anlı, canlı yayında Emine Karabulut'un şoke eden isteğini açıkladı.

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde yaşayan 3 çocuk babası Şaban Ataş, 22 Mart'ta gizemli bir şekilde kayıplara karıştı. Ataş'ın hayatından endişe eden ailesi, kayıp başvurusu yaptı. Ancak, güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen Ataş bulunamadı.

"SEVGİLİM BURHANETTİN ESKİ KOCAMI ÖLDÜRDÜ"

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan aile üyelerinin çelişkili ifadeleri kafaları karıştırırken Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut canlı yayın çıkışı Müge Anlı'ya kan donduran cinayeti anlattı. "Kocam Şaban'ı en yakın arkadaşı olan sevgilim öldürdü" diyen Emine Karabulut, "Olay günü kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu" ifadelerini kullandı.

CESEDİ TANINMAZ HALDE BULUNDU

Korkunç cinayete kurban giden Şaban Ataş'ın cesedinin yerini eski eşi Emine Karabulut ile oğlu tarif etti. Müge Anlı ekibinin Ataş'ın cesedini gördüğü anlarda stüdyo buz kesti.

Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, taşların altına gömülü halde bulunan Ataş'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye alındı. Cesedin vücut bütünlüğü tanınmaz halde olduğu için DNA testiyle tespit yapılacağı açıklandı.


ESKİ EŞİ, ARKADAŞI VE OĞLU TUTUKLANDI

Emine Karabulut, Durkadın Karabulut, Burhanettin Öztürk, Mert Ataş ve Mehmet Ataş'ın ise emniyetteki işlemleri tamamlandı. 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve Mert Ataş tutuklandı. Durkadın Karabulut ile Mehmet Ataş adli kontrolle serbest kaldı.

AŞIKLAR SORGUDA BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Yasak aşk yaşayan Burhanettin Öztürk ile Emine Karabulut ise sorguda birbirlerini suçladı. Burhanettin Öztürk, cinayeti kabul etmezken cinayeti Şaban Ataş'ın oğlu Mert'in işlediğini anlattı.

Emniyet çıkışı adliyeye sevk edilen Emine Karabulut, "Burhanettin Şaban'ı öldürdü. Oğlumun üzerine atacağını bilseydim daha önce itiraf ederdim. Burhan'ı korumak için söylemiştim değmezmiş Mert'in üzerine atıyor suçu her şey ortaya çıkacak. İntikam almak için yapmadım" ifadelerini kullandı.


CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Müge Anlı, canlı yayında Şaban Ataş cinayetindeki yeni detayları açıkladı. Anlı, "Burhanettin cinayetle alakası olmadığını söylemiş. Suçu Mert'e atmış. Bunun üzerine Emine, başta yaktığını söylediği cinayet silahının yerini göstermiş. Ekipler, Emine'nin yer göstermesi sonucunda ormanlık alanda telefonun parçalarına ve beysbol sopasının parçalarına ulaşmışlar" ifadelerini kullandı.

"70 YIL DA İÇERİDE KALSAM…"

Bugün yapılan canlı yayında ise Müge Anlı, tutuklanan sevgililerle ilgili şoke eden detayları anlattı. Burhanettin Karabulut, cinayeti reddederken Emine Karabulut'un "70 yıl da içeride kalsam çıkınca Burhanettin ile birlikte olurdum" diyerek aşk itirafı yaptığını açıkladı. Emine Karabulut'un savcının "Burhanettin için birini öldürür müydün?" sorusuna "Evet öldürürdüm" dediği öğrenildi.

Müge Anlı, Burhanettin Öztürk'ün sevgilisi Emine'yi görebilmek için emniyette çok istekli olduğunu ve "Bir kez göreyim" diyerek sırar ettiğini dile getirdi. Emine Karabulut'un polis ekiplerinin "İsterseniz koğuşta birlikte kalın" demesi üzerine söyledikleri ise şaşkına çevirdi: "O zaman içeriden hiç çıkmam"