GenelSon DurumSon Dakika

Narin öldürülmeden önce son anı videosu çıktı! Evden koşarak çıkıyor...

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında çuval içerisinde taşlarla örtülü halde bulunan Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Kaybolmadan 1 saat önceki görüntülerde Narin iki dakika sonra aynı yolda koşarak geri dönüyor.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu 4 sanık hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı.


Tutuklu sanıklar amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Narin nereye koşuyordu, ya da kimden kaçıyordu? Narin'in ölmeden hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 3

7 Kasım 2024 tarihinde görülecek olan Narin Güran cinayeti davasıyla ilgili dün son dakika gelişmesi yaşandı. Aralarında baba Arif Güran ve ağabey Baran Güran olmak üzere 22 kişi hakkında zorla getirilme kararı çıktı.

Görüntülerde Narin iki dakika sonra aynı yolda koşarak geri dönüyor. Narin nereye koşuyordu, ya da kimden kaçıyordu? İşte Narin'in yeni ortaya çıkan görüntüleri…

Narin nereye koşuyordu, ya da kimden kaçıyordu? Narin'in ölmeden hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 4

21 Ağustos'ta kaybolan Narin'in  kaybolmadan 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı. Narin’in öldürülmeden yaklaşık 1 saat önceki görüntüleri de güvenlik kamerasına yansıdı. Okulun güvenlik kamerasına görüntülerde Narin’in büyük amcası H.G.’nin evine doğru 14.02.'de yürüdüğü, bir süre sonra yine aynı güvenlik kamerasında 14.04'te koşarak gittiği görülüyor. Öte yandan kameranın saatinin 4 dakika ileriyi gösterdiği tespit edildi. Narin'in, babasının amcası olan H.G.’nin evine gittiği, orada arkadaşlarının Kuran kursuna gittiğini öğrenince koşarak kursa gittiği öne sürüldü.