Arda GülerFutbolReal Madrid

Pep Guardiola, Kevin de Bruyne'nin yerine Türk yıldızı istiyor

LaLiga devi Real Madrid'de istediği süreleri bulamayan Arda Güler için İspanya basınından çarpıcı bir transfer iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon başından Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de ikinci sezonunda daha fazla süre alması beklenen milli futbolcu Arda Güler hayam kırıklığı yaşıyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından bu sezon 11 maçta 292 dakika forma şansı verilen Arda Güler'in durumunun böyle devam etmesi halinde sezon sonu takımdan ayrılmasının yüksek ihtimal olduğu ileri sürüldü.

3 devin yakın takibinde

İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre 19 yaşındaki Arda Güler'e Bundesliga'nın son şampiyonu Bayer Leverkusen, Premier Lig devleri Manchester City ve Arsenal'in yakın takibinde.

Leverkusen, Wirtz'i satarsa Arda için harekete geçecek

Haberde Bayer Leverkusen'in 130 milyon euro değerindeki 21 yaşındaki on numarası Florian Wirtz'i satması durumunda Real Madrid'den Arda Güler'i kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.

Arsenal iki bölge için istiyor

İngiliz ekibi Arsenal'in ise hem orta saha hem de sağ kanatta görev yapacak bir isme ihtiyacı olduğu vurgulanırken Arda Güler'in iyi bir seçenek olduğu belirtildi.

City'nin De Bruyne veliahtı Arda Güler

Manchester City'nin ise Arda Güler'i uzun vadeli bir yatırım olarak düşündüğü aktarıldı. Milli futbolcunun Kevin De Bruyne'nin olası ayrılığına çözüm olabileceği ifade edildi.