Genel

Ocean Vitamin D3 Nedir, Nasıl Kullanılır, Fiyatı Ve Neye Yarar?

Son zamanlarda merak edilenler arasına giren Ocean Vitamin D3 araştırılmaya başlandı. Peki nedir ve ne işe yarar? Nasıl kullanır mı, günde kaç defa ve fiyatı nedir? Detaylar...

Ocean Vitamin D3 nedir?

Ocean Vitamin D3 1000 IU Damla 50 ML Ocean Vitamin D3 1000 IU, yüksek miktarda D3 vitamini içeren zeytinyağı bileşimli bir gıda takviyesidir. Yağda çözünebilen bir vitamin türü olan D vitamininin, Ocean'ın formülünde kullandığı zeytinyağı ilavesi ile emilimi artmaktadır.

Ocean Vitamin D3 ne işe yarar?

Orzax Ocean Vitamin D3, D vitamini içeren takviye edici bir gıdadır. Ürünün içeriğinde bulunan D vitamini kemiklerin korunmasında, kan kalsiyum düzeyine, kas fonksiyonunun korunmasına, dişlerin korunmasına katkıda bulunur. Renklendirici ve tatlandırıcı içermez. Sprey formdadır.

Ocean Vitamin D3 kimler kullanabilir?

Çocuklar ve yetişkinler için uygundur. D vitamini, vücutta önemli görevleri olan yağda çözünen bir vitamindir. Ocean Vitamin D3 ürünlerinde taşıyıcı ve koruyucu olarak hakiki zeytinyağı kullanılmaktadır. Kutunun içerisinde bulunan damlalık sayesinde, sprey veya damlalık tercihli kullanım imkânı sunar.

Ocean Vitamin D 3 nasıl kullanılır? 

Ocean Vitamin D3 50 ml Damla - Orzax Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 damla olarak tüketilmesi önerilir.

Ocean Vitamin D3 kaç yaş? 

Ocean Vitamin D3 400 IU Oral Spray 20ml | Recete.com Kullanım Şekli : 4-10 yaş grubu çocuklar için 1 puf, yetişkinler için 2 puf şeklindedir.

Ocean Vitamin D3 günde kaç damla?

Günde 1 damla kullanılması tavsiye edilir.

Ocean Vitamin D3 kaç TL?
Bu üründe 1 adet paket için kargo dahil en ucuz fiyat: 85,26 TL 85,26 TL/adet Diğer paket seçenekleri: 251,40 TL Ücretsiz kargo 83,80 TL/adet 

D3 aç mı tok mu?

A, E, D ve K vitaminleri gibi yağda çözünen vitaminlerin tok karnına alınması gerekir. Bu vitaminlerin etkilerinin görülmesi için yağda çözülmesi gerekir. Dolayısıyla D Vitamininin de alınması için en uygun zaman yemek sonrasıdır. Bu sayede D vitamini ya da kolayca çözülür.

Ocean D3 K2 kilo aldirir mi?

"Vitaminlerin kilo alımına neden olduğu bilgisinin aksine, D vitamini kilo kaybınızda olumlu etkiye sahiptir. Yapılan araştırmalar yağ kütlesi fazla olan kişilerde D vitamini düzeylerinin düşük olduğunu gösterirken, kilo aldırdığı söyleminin bilimsel bir yanı yoktur.