Son DakikaGalatasaraySüper Lig

Bafetimbi Gomis, Okan Buruk ile Arasındaki Tartışmayı Anlattı

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılan Bafetimbi Gomis, sezon içinde teknik direktör Okan Buruk ile yaşanan tartışmayı anlattı. İşte tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezon içinde yaşanan Bafetimbi Gomis kirizi ile yara almıştı. Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılan tecrübeli santrfor, teknik direktör Okan Buruk ile arasında yaşanan tartışma hakkında konuştu.

"Bu konuyu aramızda bir aile olarak düzelttik"

Yaşanan krizle ilgili Tivibu Spor'a konuşan Gomis, "Bu konuyu aramızda bir aile olarak düzelttik. Okan Hoca şampiyon olmayı hak etti. Biz arkadaşız ve hiçbir problem yaşamadık. Oğluna bu şampiyonluğu verebildiği için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

 

"Hiçbir zaman Galatasaray için oynamam demedim"

Gomis, "Soyunma odasında aramızda biraz tartışma oldu ama detay veremem. Doğru olmaz. Geçmişte kaldı. Hocanın üzerinde çok baskı vardı. Icardi 1, sen 2. forvetsin dediler. Kabul ettim ama hiçbir zaman 'Galatasaray için oynamam' demedim. Aramızda hallettik" dedi.

"Okan'a en iyi dileklerimi sunuyorum"

Sözlerine devam eden tecrübeli forvet, "Şimdi Galatasaray'ın bir taraftarıyım. Zaman zaman desteklemek için Florya'ya veya stada geleceğim. Özellikle Okan'ı... Okan bizi izliyorsan sana en iyi dileklerimi sunuyorum. Galatasaray olarak hep aile kalmalıyız. Kenetlenmiş bir aile her şeyi çözer"

"Okan Hoca'nın benimle konuşmamasına üzüldüm"

Bafetimbi Gomis, "Fenerbahçe karşısında Barış Alper'in başlamasına üzülmedim. Sadece Okan Hoca'nın benimle konuşmamasına üzüldüm. Belki bir dialog oluşturmalıydık. Fakat aldığı karar doğruydu. Fenerbahçe’nin defans anlayışına göre bu şekilde oynamalıydık" açıklamasını yaptı.

Gomis'in performansı

Geçen sezon 28 maça çıkan Gomis, 10 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.