GenelSon Dakika

Oktay Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynadı ve sağlık durumu nasıl?

Milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte bir grup magandanın saldırısına uğradı. Peki, Oktay Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynadı ve sağlık durumu nasıl?

Milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte bir grup magandanın saldırısına uğradı. Oktay Derelioğlu’nun aldığı darbeler sonrası vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı, kolunun çıktığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.  Oktay Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynadı ve sağlık durumu nasıl?

Oktay Derelioğlu kimdir?
Oktay Derelioğlu, 17 Aralık 1975 tarihinde dünyaya geldi. Derelioğlu, Türk eski milli futbolcu ve teknik direktör'dür. 

Oktay Derelioğlu kaç yaşında?
Türk eski milli futbolcu ve teknik direktör Oktay Derelioğlu 1975 doğumlu olup 48 yaşındadır. 

Oktay Derelioğlu hangi takımda oynadı?
Oktay Derelioğlu, Fatih Karagümrük , Yalovaspor, Diyarbekirspor, İstanbulspor, Sakaryaspor, Hazar Lenkeran, Akçaabat Sebatspor, 1.FC Nürnberg, Samsunspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Las Palmas, Gaziantepspor, Siirtspor, Beşiktaş takımlarında forma giydi. Oktay Derelioğlu aynı zamanda Türkiye A Milli Takım eski futbolcusudur. 

Oktay Derelioğlu sağlık durumu nasıl?
Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada darp edildi. Saldırıda kolu çıkan Oktay Derelioğlu ameliyata alındı. Saldırganların da gözaltına alındığı belirtildi.