Galatasaray

Olimpija Ljubljana -Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Maç ne zaman, hangi kanalda ve ilk 11'ler gibi detaylar haberde.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme Galatasaray deplasmanda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olduğu merak konusu olmaya başlandı. İşte dev maça dair detaylar…

Galatasaray- NK Olimpija maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray’ın NK Olimpija ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme turu müsabakası bu akşam oynanacak. Mücadelenin saati ise 22.00 olarak duyuruldu. Karşılaşma S Sport + ekranlarından canlı izlenebilecek.

 

Kamp kadrosu belli oldu! Yıldız isim yok

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki NK Olimpija Ljubljana maçının kamp kadrosu açıklandı. Mauro Icardi ve Torreira'nın dahil edildiği kafilede Wilfred Zaha ile Zaniolo yer almadı.

Yeni transferlerden kaleci Günay Güvenç de listede yer alan isimlerden biri oldu.

HAKEM EKİBİ BELLİ OLDU

Galatasaray ile Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında, 8 Ağustos Salı günü Slovenya'nın başkenti Lübliyana'daki Stozice Stadı'nda oynanacak karşılaşmada İsveçli Ekberg'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mehmet Culum ile Niklas Nyberg üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Granit Maqedonci olacak.

ÖVANŞ MÜSABAKASI NE ZAMAN?

Mücadelenin rövanşı ise 16 Ağustos Çarşamba günü RAMS Park'ta oynanacak. Karşılaşmanın yayıncısı henüz belli değil.