GenelSon DurumSon Dakika

Önce eşini, ardından 3 kişiyi vurdu: Her yerde aranıyor

Almanya'nın Dortmund kenti yakınlarındaki Hagen'de yaşayan Mehmet Ö isimli şahıs, dehşet saçtı. 34 yaşındaki şüpheli, önce eşini ardından gittiği berberde 3 kişiyi yaraladı. Dortmund polisinin şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Almanya'nın Hagen kentinde dün akşam saatlerinde Hochstrasse isimli sokaktaki bir evde yaşayan 34 yaşındaki Mehmet Ö. etrafa saldırdı. Polis kaynakları ve görgü tanıkları adamın evde eşine silahla saldırdığını ve kafasından vurduğunu aktardı.

Ülkenin çok okunan gazetelerinden Bild'e konuşan bir yetkili, saldırganın olaydan sonra Mercedes marka aracına bindiğini ve 2 kilometre uzaktaki bir berbere gittiğini söyledi. Mehmet Ö.'nün burada da 3 kişiyi vurduğu açıklandı. Saldırıya uğrayanlardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

"MUTLUYDULAR, DÖRT ÇOCUĞU VARDI"

Alman polisi, "Biz saldırganın aile meselesi yüzünden saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüpheleniyoruz" dedi. Bild'e konuşan Mehmet Ö.'nün kuzeni, "Olayı duyunca şoka girdim. Bunu neden yaptığını anlamadım. Bildiğim kadarıyla hiçbir sorunları yoktu ve aslında çok sakin bir adamdı. Onların dört çocuğu vardı" dedi.

Olaydan sonra sırra kadem basan Mehmet'in ormanlık bir alanda izini kaybettirmeye çalıştığı tahmin ediliyor. Alman polisi, drone, helikopter ve özel eğitimli polisler tarafından arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.