Süper LigFutbolTransfer

Ozan Kabak geri dönüyor! Yeni takımı...

Galatasaray altyapısından yetişerek Avrupa'ya açılan milli futbolcu Ozan Kabak, kariyerine Bundesliga ekibi Hoffenheim'da devam ediyor. Kariyerinde Liverpool, Schalke ve Stuttgart gibi takımların formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu için flaş bir iddia gündeme geldi. Bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Ozan Kabak'ın geri döneceği söylendi.

Son dakika haberleri… Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın altyapısında futbola başlayan Ozan Kabak, 2018 yılında a takıma girmeyi başardı.

Sarı-kırmızılı formayla kısa sürede gösterdiği başarı sayesinde Avrupa'ya transfer olan Kabak, taraftarların da gönlüne girmeyi başarmıştı. Galatasaray'da toplamda 18 resmi maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, 1444 dakika süre aldı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta dikkat çekti.

2018/19 sezonu devre arasında 11 milyon Euro bonservis bedeliyle Almanya'nın Stuttgart takımına imza atan Ozan Kabak, sarı-kırmızılı ekibe de önemli bir gelir sağladı.

Daha sonra sırasıyla Schalke 04, Liverpool, Norwich City ve Hoffenheim formaları giyen Ozan, kariyerine Hoffenheim'da devam ediyor.

Bu sezon Hoffenheim formasıyla 22 resmi maçta görev alan Ozan Kabak, 2 gol ve 1 asistle oynuyor. Milli takım formasını da 24 kez terleten genç futbolcu, 2 kez de gol sevinci yaşadı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İngiltere'de daha önce Norwich City ve Liverpool formaları giyen Ozan Kabak, form grafiğiyle yeniden İngiliz takımlarının dikkatini çekti.

Adaya dönecek

Gelen bilgilere göre yaz transfer döneminde Ozan Kabak, yeniden Ada'ya geri dönecek. İngiltere cephesinden çeşitli takımlarla görüşen milli stoperin, 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Championship'te mücadele eden Hull City'nin Premier Lig'e çıkılması durumunda Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Daha önce İngiltere'de Liverpool ve Norwich formaları giyen Ozan Kabak, yeniden İngiltere'ye dönme fikrine sıcak bakıyor. Öte yandan Ozan Kabak için Almanya'dan da önemli takımların devrede olduğu söyleniyor.