Futbol

Şanlıurfaspor - Altay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TFF 1. Lig ilk haftasında Şanlıurfaspor ile Altay karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, hangi kanalda, canlı yayın, maç linki gibi detaylar haberde.

Altay, sezonun ilk haftasında 1'inci Lig'de pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor'u şimdiye kadar yenemedi. Rakibiyle 2'nci Lig'de 4 kez karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar sahadan 3 kez beraberlikle ayrılırken, 1 maçı ise kaybetti. İlk kez 2010-11 sezonunda rakip olan iki takımın Şanlıurfa'daki randevusu golsüz sona erdi. 

Şanlıurfaspor - Altay  maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Şanlıurfaspor - Altay maçı 14 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00'de oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Forvet 42 yaşında

Şanlıurfa'da oynanan son karşılaşma ise ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Son maçta Altay'ın tek golünü penaltıdan atan 42 yaşındaki stoper İbrahim Öztürk, halen siyah-beyazlı formayı terletiyor.


Altay'ın transfer yasağı var

Transfer yasağı devam eden Altay'da yeni sezon öncesi yabancılar Björkander, Naderi ve Kutay sözleşmelerini feshetti. Diğer tecrübeli oyuncularını kadrosunda tutup, takımı altyapıdan gençleriyle takviye eden İzmir temsilcisi kazanarak moral bulmayı hedefliyor. Teknik direktör Tuna Üzümcü, 3 puan için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Maçın hakemi belli oldu

11 Nisan Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak müsabakayı Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Siyah-beyazlılar, ligin yeni ekibi karşısında sezona galibiyetle başlayıp taraftarının yüzünü güldürmek istiyor