GenelSon DurumSon Dakika

Sefo, Reynmen ile küslüğünün sebebini açıkladı

'Bilmem mi?' (2021) şarkısıyla şöhreti yakalayan, gerçek ismi Seyfullah Sağır olan Sefo, aynı yıl 'Bonita' parçasında düet yaptığı Reynmen'le küslüğünün nedenini anlattı. Ünlü rapçi, Reynmen'in gönderdiği mesaja cevap vermeme nedenini de ilk kez paylaştı.

Sefo ile Reynmen son dönemin en çok dinlenen rapçileri arasında yer alıyorlar. Birlikte bir düet çalışmasına da imza atan Sefo ile Reynmen'in arası bozulmuştu. İki ismin neden birbirleriyle konuşmadıkları merak ediliyordu. 

YouTube'da yayınlanan Ebo Show programına katılan Sefo, Reynmen'le aralarındaki krizin nedenini şu sözlerle anlattı:

"Dost gibi hissediyordum. Ondan da öyle bir his alıyordum. Aramızda o yüzden hiç para mevzusu konuşulmadı. Şarkı benim. Sözlerini ben yapmışım, aranjeyi ben yapmışım, klibini ben çekmişim, tüm parasını ben vermişim. Sadece şarkıyı onun şirketinden çıkardık. Hiçbir şey imzalamadık. Şarkı çıktı, 3-5 ay sonra birkaç ödeme aldım. Ondan sonra yine konserlere gittik. Araya bir soğukluk girdi."

'Yeni şarkımız yok mu?' diye mesaj atınca kendi kendime 'Ulan 7-8 aydır para alamıyorum. Buna cevap vermeyeyim' dedim. Cevap versem kavga edeceğiz. Ondan sonra konuşmadık."