GalatasaraySüper LigFutbol

Simge Sağın'dan Mauro Icardi açıklaması! "Eşi Wanda Nara benden..."

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, ünlü futbolcu hakkında açıklama yaptı.

'Aşkın Olayım' şarkısı, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra Rams Park Stadı'nı coşturan ünlü şarkıcı Simge Sağın, Arjantinli yıldız hakkında konuştu.

Cadde'de yer alan haberde; Simge Sağın'ın, önceki gün konserine misafir şarkıcı olarak katılacağı Christopher Von Deylen ile Beyoğlu'nda buluştuğu kaydedildi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ikiliden Sağın, Arjantinli futbolcu ile ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti.

"Icardi'ye ne söylense az"

Galatasaray forması giyen yıldız futbolcu Mauro Icardi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Simge, şöyle konuştu:

Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. 'Yakışıklım' parçası ona söylenmeli zaten, ona ne söylense az. Ona bütün şarkılar yakışır, hem başarılı hem çok karakterli biri. Eşi Wanda Nara benden rahatsız olmuyordur, tam tersine beni çok seviyordur.

Icardi etkisi! 2023'ün en çok dinlenen şarkısı oldu

Spotify verilerine göre Mauro Icardi ile özdeşleşen Simge Sağın'ın şarkısı "Aşkın olayım" 2023'ün en çok dinlenen şarkısı oldu. 

Galatasaraylılar şarkıyı Icardi ile ezberledi

Mauro Icardi'nin attığı goller sonrasında RAMS Park'ta çalan "Aşkın Olayım" şarkısını, Galatasaraylı taraftarlar tek bir ağızdan söyledi ve ezbelerdi. 30 yaşındaki yıldız golcü, geçmişte Instagram hikayesinde de "Aşkın Olayım" şarkısını söyledi. 

Simge ve Icardi şarkıyı birlikte söyledi

Galatasaray'ın geçen sezon ligde şampiyon olmasının ardından düzenlenen şampiyonluk törenine, "Aşkın Olayım" şarkısının sahibi 42 yaşındaki Simge Sağın'da katıldı. Icardi'yle beraber Galatasaraylı taraftarların karşısına çıkan Simge, "Aşkın Olayım" şarkısını Arjantinli golcü ile birlikte söyledi.