Son DurumSon Dakika

Yıldız futbolcu intihara teşebbüs ediyor

Nice oyuncusu Alexis Beka Beka, Nice A8 otoyolu üzerinde yer alan Magnan viyadüğünde intihara teşebbüs ediyor. (BFMTV)

BFMTV yayınladığı haberde yıldız futbolcunun intihardan vazgeçmesi için polis, jandarma görev alırken kulüpten psikolog da Beka Beka'yı ikna etmeye çalışıyor. Futbolcu, hala dev köprüden atlamaya çalıştığı iddia edildi. 

İtfaiye ve polis operasyonu devam ediyor. Oyuncu otoyolun bariyerlerinde durdu. Nice'teki Magnan viyadüğünden atlamakla tehdit ediyor. Acil servis ve jandarma olay yerinde bulunurken, oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. 

Ayrılık intihar getirdi

Alexis Beka Beka, aşık olduğu kızdan ayrıldığı için intihara teşebbüsünde bulunduğu iddia ediliyor. (Acu Foot)

 

DURUMU CİDDİ

İntihara kalkışan genç futbolcu karşılıksız aşk yaşadığı ve uzun süredir karşılık alamadığı kadını arayarak intihara gittiğini ilettiği ifade edildi. BFM Nice Côte d'Azur'un edindiği bilgiye göre, durum kritik. Yıldız oyuncu ikna olmuyor. Sevdiği kadının gelmesi bekleniliyor.

Kız arkadaşına ulaşılmaya çalışılıyor

Nice, oyuncuyu ikna etmek adına olay yerine psikolog gönderdi. Nice oyuncuları ise, Alexis Beka Beka'nın kız arkadaşıyla iletişime geçmeye çalışıyor.

Futbolcu arkadaşı devrede

Nice forması giyen Khéphren Thuram, Beka Beka ile yakınlığı biliniyor. Khéphren Thuram, Beka Beka'nın intihar etmek için çıktığı viyadüğe gelerek oyuncu ile konuşmaya başladı. Khéphren Thuram, Beka Beka'nın sevdiği kadını da davet etti. Kadın'ın gelmesi bekleniliyor.

KIZ ARKADAŞI HALA OLAY YERİNE GİTMEDİ

Nice oyuncuları, Alexis Beka Beka’nın kız arkadaşını olay yerine gitmesi için ikna etmeye çalışıyor. (GFFN)

İKNA EDİLDİ! 

Alexis Beka Beka acil servis tarafından güvenli bir şekilde götürüldü ve artık tehlikeden kurtuldu. Video yaklaşık 20 dakika önce çekildi.

 

YENİ BİLGİLER İÇİN HABERİ SIK SIK YENİLEYİNİZ. 

DETAYLAR GELİYOR…