GenelSon DurumSon Dakika

Survivor bu akşam neden yok? TV8 Survivor yeni bölümleri ne zaman, saat kaçta, hangi günler yayınlanıyor?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da başlayan Survivor yarışmasının yeni sezonu heyecanla devam ediyor. 2024 Survivor All Star'da daha önceki yıllarda yarışmaya damga vuran isimler var. İzleyicilerin ekrana kilitlendiği Survivor bu akşam ekrana gelmeyecek. İzleyiciler ise Survivor bu akşam neden yok? Survivor yeni bölümleri ne zaman, saat kaçta, hangi günler yayınlanıyor? sorularını tek tek araştırıyor.

Pazartesi, Salı, Çarşamba akşamı ilk üç bölümünü ekrana getiren Survivor 2024 All Star ile ilgili heyecan sürüyor. İzleyicilerin ilk üç bölüme gösterdiği büyük ilgi ardından 4. bölüm merakla bekleniyor. Bu akşam da yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, Survivor'ın yayın saatinde ekrana gelmeyeceğini görecek. Hemen ardından ise Survivor bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman soruları araştırılmaya başlayacak. Peki Survivor 2024 All Star hangi günler yayınlanıyor?

SURVİVOR 2024 ALL STAR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Survivor 2024 All Star bu akşam TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman yayınlanacağından dolayı ekrana gelmeyecek.

SURVİVOR 2024 ALL STAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANG GÜNLER YAYINLANIYOR?

Survivor 2024 All Star yarışması bugün başlayacak yeni dizi ve TV8 yayın akışında yer alan bilgiye göre Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri MasterChef Türkiye'nin son üç bölümü ekrana geleceğinden dolayı bu haftalık yeni bölümler bitti.

Survivor yeni bölümleri 8 Ocak 2024 Pazartesi gününden itibaren yayınlanmaya devam edecek. MasterChef Türkiye'nin finali sona erdikten sonra TV8 yayın akışında hangi günler Survivor'ın yayınlanacağı netlik kazanacak.