Genel

Ufuk Özkan'ın nafaka isyanına eski eşinden cevap

Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Ufuk Özkan, son röportajında nafaka ödediği eski eşine sitem ederek ''Herhalde en yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir" dedi.

Uğur'un "Nafaka zamanlarında çok görüşüyoruz, fazlasıyla görüşüyoruz ve bence herhalde en yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir. Ama bence nafaka sisteminde ciddi bir sıkıntı var" sözlerine cevap veren eski eşi de "Kendisi zevklerinden ödün vermiyor ama nafakayı düşürmek istiyor" dedi.

 

"45 BİN TL'LİK NAFAKAYI 35 BİN TL YAPMAK İSTİYOR"

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Anadolu Ateşi'nin ilk dönem solist dansçılarından biri olan Nazan Özen, evlenip anne olduktan sonra eşinin isteğiyle mesleğini bırakmak zorunda kaldığını anlattı. Yaşadığı zorluklardan bahseden Özen, şunları söyledi: "Şu an hastalığıyla ilgili bu süreçte anlattıkları ödediği nafakayı indirme amaçlı kamuoyu oluşturma çabası… Ufuk bana 45 bin TL nafaka ödüyor. 35 bin TL'ye indirmek istiyor. Ama evimiz kira… Çocuğumuz özel okula gidiyor. Kendisini Cem Yılmaz'la, Acun Ilıcalı'yla kıyaslıyor. Ancak bu insanlar eşlerine evler verdiler, eşlerine karşı insaflılar… Ama bizim böyle bir durumumuz yok. Şimdi benim nafaka zam ayım geldi. Uzlaşmaya razıyım ama kiraları biliyorsunuz. Çocuğumuzun son 2 yılı kalmış, özel okuldan al devlet okuluna ver diyor. Ama kendisi hiçbir lüksünden vazgeçmiyor."