GenelSon DurumSon Dakika

Üvey babaanne isyanı: 'Ailemizin laneti oldu'

Jack Kamhi'nin torunu, Cefi-Yasemin Kamhi'nin yönetmen ve küratör kızı Lara geçenlerde zatürre olmuştu. Tedavisi devam eden Lara, büyükbabasının ikinci eşi Tüli Kamhi'yi ve bu evlilikten olan Şinasi Kerim Kamhi'yi topa tuttu.

Profilo Holding İcra Kurulu Üyesi Cefi Kamhi'nin kızı Lara Kamhi, yönetmen Barış Fert ile Boğaz'da düzenlediği törenle 24 Mayıs günü evlenmişti.

Yeni gelin Lara Kamhi Fert balayına çıkamadan hastalanmış, zatürreye yakalandığını sosyal medya hesabından açıklamıştı.


“AİLEMİZİN LANETİ OLDU”
Posta’dan Halil Kalmuk’un haberine göre Lara Kamhi ailesinin nostaljik fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Karelere bir de not düşen Kamhi uzun uzun açıkladı:

"Hastalandım. Ben hastalanınca öbür tarafa pek yaklaşır, geri dönünce de pek yoğunlaşırım. Seneler süren projelerim vardır benim, bir gün ortaya çıkarlar. Babaannem Lia Moskovitz… kaçtır bana geliyor bir yerlerden bir mesajlar veriyor. Hayat ne tuhaf, dışardan bakınca altın gördüğün yaklaşınca yansıma çıkıyor… İlk fotoğrafta babaannem, dedem ve ortadaki de dedemin metresi (sonradan karısı olmuş) Tüli. Kendisi ve ailesi ailemizin laneti oldu. Hâlâ da olmaya devam ediyorlar”

“DOLANDIRICILIK YAPTI, FETÖ’DEN YARGILANDIĞI İÇİN DÖNEMİYOR”
Kamhi, üvey babaannesinin dedesinin cenazesine ‘masajım var’ diyerek katılmadığını şu sözlerle ifade etti:

“Dedemin felçli ve yatalak haline “bu hala geberemedi” deyişi bugün bile kulağımda çınlar. Zatürre olmuş haline arkasındaki pencereyi açar biz koşar kapardık. Cenazesine neden gelmediğini sorduğumda masaj randevusu olduğunu söyledi. Oğlu adını değiştirdi, ülkede bilimum dolandırıcılık yaptı, FETÖ’den yargılandığı için dönemiyor…”

“DEDEMİN ÖLÜMÜNDE ŞAİBELER VAR”
Dedesinin ismini taklit eden Şinasi Kerim’in adını değiştirdiğini iddia eden Kamhi, “Dedemin ölümünde de şaibeler var. Hasta (zatürre) olduğu için yanında refakatçisi olan bir adam uçaktan iner inmez nasıl düşer, belini kırar, inme ve felç geçirir, yatalak olur? Neden ısrarla o uçağa bindirildi? Sağlam teslim ettiğimiz dedemin felçliyken elbet atamayacağı imzaları taklit edip mal varlığına kondu bu eskiden Şinasi Kerim şimdi Eric Xavier olan şahıs, biz ise senelerdir amca dediğimiz bir müptela ile davalık olduk” dedi.

AVUKATI FİZİKSEL ŞİDDET UYGULAMIŞ
İşte torun Kamhi’nin diğer açıklamaları:

“Avukatının bana uygulamış olduğu fiziksel (!) ve duygusal şiddet ise başka bir skandal… İşin kötüsü, sevmiştim, severdim ya da mecburdum herhalde ki aile bellerdim bu insanları ben. Kötüdür, lanettir de huyu budur derdim, derdik… Ezikliğe gel. Yeter ki dedem mutlu olsun, keyifler kaçmasın”

“UYUŞTURUCU PARTİLERİNDE DEDEMİN EMEKLERİNİ ÇATUR ÇUTUR YERKEN BİZ VAROLUŞ SAVAŞI VERİYORUZ”

“Gel gör ki, bu Şinasi Kerim, Eric Xavier ya da artık her neyse, Miami’de uyuşturucu partilerinde dedemin emeklerini çatır çutur yerken biz senelerdir varoluş savaşı veriyoruz. Hepsi ne için? Dedemin haysiyeti, emeğinin, ömürlük fedakarlıklarının adına leke gelmemesi için”

FİLMİNİ ÇEKECEK

“Bir kadın gelip bir ailenin içine nasıl eder? Filmimi çekebilirsem, hep birlikte izleyeceğiz…”

“ALLAH’IN VERDİĞİ SERMAYEYLE PROFİLO’YU KURDU ESKİ EŞİN”

“Seni özledik Lioçka. Ailenin verdiği sermayeyle koskoca Profilo’yu kurdu eski eşin… Ne emekler ne haklar yendi bu arada…Gözün arkada kalmasın, doğrular ve gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi berbat bir alışkanlıkları vardır… Hele ki ailede bir sinemacı varsa”