Adanaspor

Adanaspor'un Yeni Teknik Direktörü Özhan Pulat Oldu!

Kemal Kılıç ile yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Adanaspor, Özhan Pulat ile anlaştı. İşte detaylar...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayıran Adanaspor'un yeni hocası belli oldu.

Özhan Pulat ile 1 yıllık anlaşma 

 

Adanaspor, Özhan Pulat ile anlaşma sağladı. Kulübün yaptığı açıklamaya göre Pulat, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Özhan Pulat'ın ekibi belli oldu

 

Yeni sezonda Özhan Pulat’ın yarcımcıları ise Fatih Kavlak, Taner Tarımer, Nuri ihsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci olacak.

 

Adanaspor'dan açıklama

 

Adanaspor, "Kulüp Başkanımız Bayram Akgül, Teknik Direktörlük konusunda Özhan Pulat ile yaptığı görüşme sonucu 1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Özhan Pulat’ın yardımcılıklarını Fatih Kavlak, Taner Tarımer, Nuri ihsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci üslendi" ifadeleri ile yeni hocasını duyurdu.

 

Deprem nedeniyle ligden çekilmişti 

 

Adanaspor, Şubat ayında yaşanan deprem felaketi nedeniyle Yeni Malatyaspor ile beraber TFF 1. Lig'den çekildi. Küme düşürülmeyen Adanaspor, 36 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik aldı. Takım, 23 mağlubiyet ile 25 puan topladı ve lig tablosunun 17. sırasında yer aldı.