BeşiktaşSüper LigFutbol

Beşiktaş aradığı forveti Rusya'da buldu! Teklif...

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlı takım, Rubin Kazan forması giyen Arnavut futbolcuyu listesine aldı.

Kamerunlu yıldız futbolcu Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmak isteyen, Cenk Tosun ile de yeni kontrat için henüz anlaşma sağlayamayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta takviye yapılacak bölgelerden birisi de hücum hattı olacak.

Beşiktaş'tan Mirlind Daku'ya teklif

Bu mevki için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Beşiktaş ile ilgili Rusya'dan flaş bir iddia geldi. Sabah'ta yer alan habere göre; Kartal, Rubin Kazan'ın golcüsü Mirlind Daku'ya transfer teklifi yaptı.

Görüşmeler sürüyor

Haberde iki kulübün görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Rus ekibinin Arnavutluk ile EURO 2024'te mücadele edecek 26 yaşındaki futbolcusunun değerinin artıracağına inandığı ve transferi turnuva sonrasına bırakmak istediği hatırlatıldı. Geride kalan sezonda 33 maçta forma giyen Daku, 10 gol atarken, 4 de asist kaydetti.

Kariyer performansı

Kariyerinde 232 maça çıkan 1.5 milyon Euro değerindeki Daku, 109 gol ve 21 asistle, 130 gole etki etti.

26 yaşındaki Arnavut forvet, 11 Temmuz 2023 tarihinde NK Osijek takımından Rubin Kazan'a 1.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Milli Takım kariyeri

Arnavutluk Milli Takımı'nda da oynayan Daku, görev yaptığı 5 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist ile oynadı.