Neox Medya

Bioxcin C vitamini serum nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Bioxcin C vitamini serum nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Bioxcin C vitamini serum nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Bioxcin C vitamini serum nedir?

Ürün Faydaları: Cildin doğal yapısının korunmasına ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Her yaşa ve cilt tipine uygun olarak formüle edilmiştir.

Bioxcin serum kaç günde bir kullanılır?

Kullanım Şekli: Öncelikle dökülmenin yaşandığı saçlı deri bölgesi ve çevresi olmak üzere saçın tamamına her gece 15-20 damla uygulanır. Etkinliği artırmak için, isteğe bağlı olarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere uygulanabilir.

Bioxcin ne kadar süre kullanılmalı?

15 adet ampul 1 aylık kullanım içindir. (2 günde 1 ampul). Her ampul bir defaya mahsus kullanılır ve aksamları kullanılması tavsiye edilir. Daha etkili bir sonuç için Bioxcin Quantum Sampuan ile bile beraber kullanılması tavsiye edilir.

Bioxcin Türk malı mı?

Bioxcin hangi ülkenin ürünü? Bir Türk markası olarak Bioxcin, Bioxcin ve Bioder markalarının sahibi Cihat Dündar tarafından kurulmuştur.

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!