Neox Medya

C vitamini serum nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

En çok merak edilenler arasına giren C vitamini serum nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, antibiyotik mi, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren C vitamini serum nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

C vitamini serum nedir?

C vitamini serumu yağlı ciltlerde fazla parlamayı ve sebum üretimini kontrol altına almaktadır. Kuru ciltler için c vitamini ise cilde nem sağlayacak ve mat görünümünü ortadan kaldırarak cildin ışıldamasına yardımcı olacaktır. Özellikle hassas cilt için nemlendirici özelliğe sahip bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

C vitamini serum ne işe yarar?

Matlaşan ciltleri parlatarak düzensiz cilt görünümünü azaltmada etkilidir. Ciltteki leke kırışıklık ve çizgi görünümünü azaltmada yardımcı, tedavi edici bir cilt bakım uygulaması olarak tercih edilebilir. Kolajen hızlandırarak cildin sağlıklı, ışıltılı, estetik bir görünüme kavuşmasına destek olabilir.

C vitamini serum cilde nasıl uygulanır?
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Düzenli kullanımda etkisini en kısa sürede görmek mümkündür.

C vitamini serumu yüzde ne kadar kalmalı?

Ayrıca serumdaki aktif c vitamini içeriği, yoğunluk oranı, beraberinde kullanılan diğer aktif içerikler ve ürünün ph sı cilde sağlayacağı yararı belirleyen en önemli faktörlerdir. Etken madde olarak L ascorbik asit içeren, ph sı 3,5 – 4 olan, %10-%20 arasında bir konsantrasyona sahip serumlar tercih edilmelidir.

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!