Neox Medya

Caudalie nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

En çok merak edilenler arasına giren Caudalie nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Caudalie nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Caudalie nedir?

Caudalie The Des Vignes Besleyici Vücut Losyonu, nemlendirici aktif bileşenler, üzüm polifenolleri yönünden zengin bitkisel içerikleri ile cilt görünümünü nemlendirmeye yardımcı vücut losyonudur.

Caudalie ne işe yarar?

Cilt dokusunu iyileştirir. Akneye eğilimli ciltlerde cilt kalitesini gözle görülür oranda arttırır ve parlama olmadan sağlıklı bir ışıltı verir.

Caudalie kaç yaş için?

"Yaşlanma karşıtı ürünlerin kullanımına başlamak için belirli bir yaş yoktur. 20 yaşından itibaren Vinosource serisindeki ürünler gibi antioksidan ve nemlendirici ürünlerin kullanımını öneriyoruz."

Caudalie krem nasıl kullanilir?

Vinosource-Hydra Nemlendirici Bakım Kremi'ni sabah ve akşam serumunuzdan sonra veya tek başına yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Vinothérapistlerin önerisi: Daha da ferah etki için Nemlendirici Bakım Kremi'ni uygulama öncesinde buzdolabına koyun.

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!