GenelSon DurumSon Dakika

Cem Yılmaz'dan çok konuşulacak ekonomi yorumu

Komedyen Cem Yılmaz, geliriyle ilgili açıklama yaparken ekonomiye yeni bir tanım kazandırdı. Kendisini seçkin fakir ilan etti. A.R.O.G filminde kazandığı parayı açıkladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuk oldu. Yılmaz programda dizi senaryosu yazmanın zorluklarını dile getirirken,  bazı filmlerinden hiç para kazanmadığını ileri sürdü.  Yılmaz, geliriyle ilgili açıklama yaparken, yeni bir kavram geliştirdi.

Yılmaz, "'Erşan Kuneri'nin yeni sezonunu Çatalca'daki evde yazdım. Vakit geçiriyordum bununla ilgili eve kapandım. Dedim ki en azından bir 15-20 gün hiç İstanbul'a gelmeyeyim, yazayım. Evde çalışan arkadaşım arada bir bana 'Ya bir şey yer misiniz abi, çay içer misiniz?' diye soruyor falan bir müddet sonra halime çok acıdı. 'Cem Bey bir şey soracağım. Siz ne yapıyorsunuz?' dedi. Dedim, 'Yavrum ben işte diziyi yazıyorum'. 'Böyle mi yazılıyor?' dedi ağlamaklı. Dedim, 'Valla böyle yazılıyor'. O kısmı, o çileyi emin ol süsleyerek söylemiyorum, çileli bir kısmı var" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, "Ya para için yapılacak iş değil, ben sana söyleyeyim. Zaten para çok sende" yorumuna ise Yılmaz, esprili bir şekilde, "Hayır, hayır aşk olsun. Nerede? Bu memleketin şu durumunda mı? Biz seçkin fakirleriz ya şu anda" diye yanıt verdi.

Programda Cem Yılmaz'ın A.R.O.G açıklaması da gündem oldu. "A.R.O.G" filmini 4 milyon kişinin izlediğini ancak neredeyse hiç kar edemediğini söyleyen Yılmaz, "Biz hasılatı zarfla aldık, karımız bu kadardı" ifadelerini kullandı.