Neox Medya

Dermokil C vitamini serum asıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Dermokil C vitamini serum nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, antibiyotik mi, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Dermokil C vitamini serum nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Dermokil C vitamini serum nedir?

Lekelerle savaşır ve cilt tonunu eşitler. Yaşlanma karşıtı etkisi ile cildi sıkılaştırıcı sivilceleri hem iyileştirir hem de yenilerinin oluşmasını önler. Cildi yoğun şekilde nemlendirir ve yatıştırır. 

Dermokil C vitamini serum nasıl kullanılır?

Yeteri kadar ürünü temiz cilde parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Göz çevresi haricinde tüm yüzde nazikçe uygulayınız. Yüz ve boyun bölgesi için kullanım sağlayabilirsiniz. Uygulamalar arasında 3 gün olmak şartıyla hafta da 2 kez kullanılması önerilir.


 İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!