GalatasaraySüper LigFutbol

Galatasaray'ın transfer listesi heyecanlandırdı! Dev liste...

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cim Bom listede yıldız isimleri ekledi. Detaylar...

Süper Lig'de 2 puan farkı ile liderliğini sürdüren Galatasaray, şampiyonluk yolunda ilerlerken yönetimde gelecek sezon takıma katılmasını istediğini yıldız isimler hakkında çalışmalarına erken başladı. Cim Bom dev isimleri gündemine aldı. Detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray gelecek sezon için yıldız isimleri listeye aldı. İşte Cimbom'un listesindeki o yıldızlar…

Jorginho için düğmeye basıldı

Galatasaray ara transfer döneminde ilgilendiği Arsenal'ın Brezilya asıllı İtalyan yıldızı Jorginho'yu sezon sonunda kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sene sonunda sözleşmesi bitiyor

Başka kulüplerin de ilgilendiği Jorginho için elini çabuk tutmaya karar veren yönetim, 32 yaşındaki ön liberonun menajeriyle temas geçti. Arsenal'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu İngiliz kulübünde 28 maçta 1 gol kaydederken, 1 asist yaptı.

Jhon Arias gündemde

Galatasaray'ın gelecek sezon transfer listesindeki isimlerden Fluminense'li Jhon Arias'ta da sıcak gelişmeler yaşandığı iddia edildi. 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ kanat oyuncusunun menajeri, AS gazetesine yaptığı açıklamada G.Saray'dan transfer teklifi aldıklarını söyledi. Menajer ayrıca Sevilla'nın da Arias ile ilgilendiğini belirtti.

Dario Osorio'yu listede

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Yetenek avına çıkan sarı kırmızılı ekibin scout müdürü Francis Cagigao, Şili'nin Arnavutluk'la karşılaştığı hazırlık maçında görüldü. İspanyol futbol adamının, Midtjylland forması giyen Dario Osorio'yu takip ettiği ortaya çıktı.

Rafa Silva listenin en başında

Portekiz'in Record gazetesi, Benfica ile kontratının sonuna gelen Rafa Silva'ya G.Saray'ın teklif yaptığını duyurdu. Haberde, Cimbom'un 30 yaşındaki 10 numara yıllık 3.5 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü.