Burak ÖztürkGaziantep FKSüper Lig

Gaziantep FK - Adana Demirspor karşı karşıya! Maç önü analizi...

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 17. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Yazarımız Burak Öztürk, maç öncesi hakkında yorumlarda bulundu.

Kısa bir aranın ardından gözler tekrar Süper Lig'e çevriliyor. Süper Lig'in 17. hafta maçında Gaziantep Futbol Kulübü, sahasında  Adana Demirspor'u konuk edecek .

Gaziantep FK, Süper Lig'de  3 maçtır kazanamıyor 
Gaziantep FK, Süper Lig'de çıktığı son 3 maçı kazanamadı. Kırmızı-Siyahlı ekip ilk olarak evinde Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olurken, deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldu. Son olarak ise zorlu Trabzonspor maçından 1-3 mağlup ayrılarak puan hasretini sürürdü.

Gaziantep ekibinin beraberliği bulunmuyor 
Gaziantep FK bu sezon Süper Lig'de çıktığı hiç bir karşılaşmada berabere kalmadı. Kırmızı-Siyahlı ekip 15 maçta 5 galibiyet ve 10 mağlubiyet aldı.

Mavi Şimşeklerin deplasman galibiyeti bulunmuyor 
Adana Demirspor bu sezon Süper Lig'de deplasman galibiyeti alamadı. Mavi Şimşekler oynadığı 7 deplasman maçında 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Gaziantep FK'nın  en golcü isimleri 
Gaziantep FK'nın bu sezon Süper Lig'de en golcü isimlerin başında 5 golle Denis Draguş yer alıyor. Rumen yıldızı, Maxim (2), Marko Jevtovic (1), Mustafa Eskihellaç (1) ve Albian Ajeti (1) takip ediyor.

Adana Demirspor'un en golcü isimleri 
Adana Demirspor'un bu sezon en golcü isimlerin başında M'Baye Niang 8 golle en golcü isim oldu. Niang'ı Yusuf Erdoğan (4), Balotelli(3) ve  Belhanda (3) ve  takip ediyor.