Gaziantep FKSüper LigFutbol

(YAZILI ÖZET) Gaziantep FK - Konyaspor maç sonucu: 1-1

Trendyol Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Gaziantep FK sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Maç 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. İşte özet, goller ve detaylar..

Trendyol Süper  Lig'de heyecan devam ediyor. 22. hafta mücadelesinde Gaziantep FK sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Maç 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Maçta ilk gol Ogün Özçiçek'ten geldi 
Gaziantep FK - Konyaspor  maçında ilk gol ev sahibi ekip adına 31. dakikada Ogün Özçiçek'ten geldi.  Mustafa Eskihellaç'ın ceza sahası yayı üzerine kadar taşıdı. Eskihellaç'ın boşta olan Ogün Özçiçek'i topla buluşturdu. Ogün'ün bekletmeden vurduğu top Metehan'a da çarparak top kaleci Deniz'in üstünden ağlara gitti.  

Konuk ekip adına ilk gol Marios Moreno'dan geldi 
Konyaspor, Gaziantep FK karşısında beraberlik golünü 41. dakikada Marios Moreno'nun attığı gol ile buldu. Ahmet'in yerden kavisli gönderdiği topta kaleci Nita ve Arda arasında anlaşmazlık yaşanınca Moreno ara direkte topu ağlara göndererek takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

İlk yarıda eşitlik bozulmadı 
Gaziantep FK - Konyaspor maçında ilk yarıda eşitlik bozulmadı. Takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlik ile girdiler.

Gaziantep FK iç sahada 6 maçtır kazanamıyor 
Gaziantep FK, Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta galibiyet çıkaramadı. Gaziantep ekibi bu karşılaşmalarda Ankaragücü, Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye kaybederken, Adana Demirspor, Pendikspor, Hatayspor ve son olarak Konyaspor ile berabere kaldı.

Konyaspor deplasmanda kazanmayı unuttu 
Konyaspor, Süper Lig'de kazanmayı unuttu. Yeşil Beyazlı ekip son  olarak ligin 4. haftasında deplasmanda Başakşehir karşısında oynadığı maçı 1-0 kazanmayı başardı. Konyaspor ligde Başakşehir maçından sonra deplasmanda oynadığı maçlarda 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 5 puan toplayabildi.

Galatasaray maçında yok
Gaziantep FK'da Konyaspor maçında sarı kart gören Ogün Özçiçek, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Gaziantep FK'da 7 eksik 
Gaziantep FK, Konyaspor karşısına 7 eksikle çıktı. Max Gradel, Janio Bikel, Afrika Uluslar Kupası'nda yer alırken, Ajeti, Acosta, Ulaş Zengin ise sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almazken, Denis Draguş ve Maxim kart cezaları nedeniyle forma şansı bulamadılar.

Konyaspor'da 4 eksik 
Konyaspor, Gaziantep FK deplasmanına 4 eksik oyuncu ile geldi. Yeşil-Beyazlı ekipte Adil Demirbağ, Gökhan Töre ve Muhammet Demir sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, Bruno Paz, Afrika Uluslar Kupası'nda yer aldığı için bugünkü maçta forma şansı bulamadı.  

Gaziantep FK'nın ligdeki durumu 
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'de 22. hafta maçları itibariyle 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 23 puanla 14. sırada yer alıyor.

Konyaspor'un ligdeki durumu 
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de 22. hafta maçları itibariyle 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 21 puanla 19. sırada yer alıyor.

Gaziantep FK ve Konyaspor'un 23. hafta maçları 
Gaziantep FK, Süper Lig'de 23. hafta maçında deplasmanda Galatasaray'a konuk olurken, Konyaspor ise evinde Başakşehir ile karşılaşacak.