Neox Medya

HIQ Nutrition nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren HIQ Nutrition nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren HIQ Nutrition nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

HIQ Nutrition nedir?

HIQ GH UP, testosteron seviyelerinizi arttirmaya yardimci olur, bu da egzersizlerinizde daha fazla enerji ve dayanıklılık demektir. Ayrıca, kas gelişimini hızlandırır, böylece hedeflerinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olur.

HIQ kreatin ne işe yarar?

Hiq Nutrition creatine monohydrate %100 200mesh creatine oluşmaktadır. Mikronize formda olan kreatin daha hızlı bir emilime sahip olup ATP(enerji) depolarının kaslarda daha uzun süre kalmasını sağlamaktadır. Creatine monohydrate kas içi su tutumunu arttırdığı için daha uzun süreli antrenman yapılmasına destek sağlar.

HIQ kreatin yan etkileri nelerdir?

Kreatinin nispeten yaygın olabilen yan etkileri arasında dehidrasyon, mide problemleri, hazımsızlık ve kas krampları, çekilmeleri bulunur. İshal, baş dönmesi, kan basıncında yükselme, düzenli olmayan kalp atışları, karaciğer fonksiyon bozukluğu ve böbrek hasarı kreatinin zararları arasında yer alabilir.

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!