GalatasaraySüper LigFutbol

Keçiörengücü'nün, Barış Alper Yılmaz için istediği para belli oldu! %20'lik pay...

Süper Lig devi Galatasaray'ın Ankara Keçiörengücü'nden transfer ettiği Barış Alper Yılmaz için, %20'lik paya sahip olan Ankara temsilcisinin istediği para belli oldu. Detaylar haberimizde...

Ankara Keçiörengücü'nde Barış Alper Yılmaz heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray ve Milli takımda gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin dikkatini üstüne çeken Barış Alper'in %20'lik payı Ankara temcilsinde bulunuyor. Keçiörengücü'nün sonraki satıştan pay için istediği ücret belli oldu. Detaylar…

3 milyon euro istendi

Sabah'ta yer alan habere göre; Keçiörengücü, Barış Alper Yılmaz'ın %20'lik payı için 3 milyon Euro bedel istiyor.

West Ham istiyor

Bir süre önce Wilfried Zaha ile ilgilenen West Ham United, EURO 2024'teki performansı üzerine rotayı Barış Alper'e kırdı.

35 milyon beklenti var

Premier Lig ekibinin önümüzdeki günlerde Galatasaray'a resmi teklif yapması beklenirken, masada konuşulan rakam tam 35 milyon Euro.

22 Temmuz'a kadar izinli olan 24 yaşındaki futbolcu, kariyerine İngiltere'de devam etmeye sıcak bakıyor. Ancak hem teknik heyet hem de yönetim, Barış Alper'i satmaya niyetli değil. Sezon planlamasını Barış'a göre yapan Galatasaray bu yüzden Oğuz Aydın transferinde ısrarcı olmadı ve hem daha düşük bonservis teklif etti (5 milyon Euro) hem de oyuncuya Fenerbahçe'den 350 bin Euro daha az maaş önerdi.