Neox Medya

Lavita nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Lavita nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Lavita nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Lavita nedir ve ne işe yarar?

Başlıca en önemli etkileri ise: Bağışıklık Sistemi: Demir, C, A, D, B6, B12 vitaminleri, folik asit, bakır, selenyum ve çinko içeren Lavita, bağışıklık sisteminin normal işlevini destekleyen tüm ilgili mikro besinleri içerir.

Lavita sağlıklı mı?

Lavita sadece dengeli miktarda vitamin ve eser elementler içermez, aynı zamanda enzimler ve ikincil bitki maddelerini de içerir. Bu şekilde Lavita, doğal beslenmenin mucizevi etkilerini kullanır. İdeal olan, her zaman vücuttaki mikro besin miktarını artırmaktır. Bu şekilde sağlınızın dengesini sağlayabilirsiniz.

Lavita nasıl kullanılır?

1 x 10 ml Lavita'yı (yaklaşık bir yemek kaşığı) 90 ml (yaklaşık yarım su bardağı) su ile karıştırın(bir porsiyon). Ayrıca Lavita'yı yeterli oranda yoğurt ya da müsli ile karıştırırak da tüketebilirsiniz. Temel alım için günde bir porsiyon yeterlidir.

Lavita ne zaman kullanılır?

Optimal Kullanım: Stres, hastalık, ilaç kullanımı, hamilelik ve emzirme gibi özel durumlar ve nikotin veya alkol tüketimi durumunda ise günde iki kez (en az 4 saat arayla) bir porsiyon (yaklaşık 10 ml) Lavita kullanımını tavsiye ederiz.

 

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!