Neox Medya

Luv İt C vitamini nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Luv İt C vitamini nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, antibiyotik mi, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Luv İt C vitamini nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Luv İt C vitamini nedir?

Aydınlatıcı C Vitamini Serumu. Düzenli kullanımda oluşabilecek cilt lekelerine karşı bariyer oluşturur. Cildin daha yumuşak hissedilmesine ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Luv it C vitamini ne işe yarar?

Ürün içerdiği yoğun C vitamini sayesinde ciltteki leke sorunlarının giderilmesinde oldukça etkilidir. Bu sebeple cildinde sivilce izleri ve güneş lekeleri gibi sorunlar olan kişiler Luv it serumu kullanabilir. Ürünü kullanabilecek bir diğer grup ise yaşlanma belirtileri yaşayanlardır.

Luv it C vitamini yüzde kaç?

Aydınlatıcı C Vitamini Serumu: Sodium Ascorbyl Phosphate 10%, Sodium Hyaluronate 2%, Panthenol 2%, Niacinamide 2% içeriği ile: Cilde doğal bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.

Luvit C vitamini nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam rutininizde, temiz cildinize birkaç damla serumu tamamen absorbe edilene kadar hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Kuruduktan sonra nemlendirici kullanabilir, makyaj yapabilirsiniz.

 

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!