Neox Medya

Magnezyum sitrar nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Magnezyum sitrar nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Magnezyum sitrar nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Magnezyum sitrat nedir ne işe yarar?

Elementel 200 mg magnezyum içeren, emilimi yüksek sitrat formundaki takviyedir. “Magnezyum normal kas fonksiyonuna, elektrolit dengesine, normal enerji oluşum metabolizmasına ve yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.”

Magnezyum sitrat ne zaman alınmalı?

Magnezyumu Hangi Saatte Almalıyım? Yemekten 2 saat sonra magnezyum emilimi için en uygun zamandır. Magnezyum Glisinat ve N-asetiltaurinatın akşam alınması, malat veya strat içeren formlarınsa sabah saatlerinde alınması tavsiye edilir. Magnezyum mide boşken alınmalıdır.

Magnezyum sitrat hangi hastalıklara iyi gelir?

Magnezyum sitrat: Kaslarla ilgili şikayetler de tercih edilir. Kas ağrıları, bacaklardaki kramplar için faydalı olabilir. Kabızlıkta da kullanılabilir. Magnezyum malat: Özellikle enerji üretimine destek istendiğinde, ağrı ve hassasiyet, kronik yorgunluk ve kramp durumlarında, insülin direncinde etkili olmaktadır.

Magnezyum sitrat kaç gün kullanılır?

Magnezyum sitrat, ilacı aldıktan sonra 30 dakika ila 6 saat içinde bir bağırsaklarda hareket sağlamalıdır. 7 günlük kullanımdan sonra belirtileriniz düzelmez ya da takviye alımı sonuç vermezse doktorunuzu ulaşın.

Magnezyum sitrat uyku getirir mi?

Vücudumuzda birçok işlem için magnezyuma ihtiyaç duyuluyor mesela sağlıklı DNA'nın korunması, kan şekerini kontrol etme, protein yapımı, kaslarınızın daha verimli çalışmasına yardımcı olmak, kan basıncını korumak ve sinir hücrelerini yönetmek gibi. Magnezyum sitrat: Uyku ve sakinlik için kullanmanız gerekiyor.

 

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!