Neox Medya

Maruderm C nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Maruderm C nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Maruderm C nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…

Maruderm C nedir?

Cildi nemlendirir, pürüzsüzleştirir ve aydınlatır. Dış etkenlere ve yaşlanma belirtilerine karşı korumaya yardımcı olur. 

MaruDerm C vitamini Hangi cilt tipine uygun?

Tüm cilt tipine sahip kişilerin kullanımına uygun bir üründür. Yaşlanma belirtileri, ton eşitsizliği ve mat görünüm gibi cilt sorunları yaşayan kişiler kullanabilir. İçeriğinde paraben ve parfüm bulunmamaktadır. C vitamini renk tonu eşitlemeye yardımcı olarak cilde aydınlık ve pürüzsüz bir cilt görünümü kazandırır.

Maru Derm C vitamini nasıl kullanılır?

Temiz cildinize her akşam uygulayın. Haricen kullanılır.

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!