GenelSon DurumSon Dakika

Narin cinayetinde sır perdesi çözülüyor mu?

Türkiye yasa boğan Narin cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Narin'in cansız bedenini amcadan aldığını iddia eden Nevzat Bahtiyar ile Narin'in son görüntüleri dava dosyasına girdi. Özel ekipler, elde ettikleri görüntülerde, ters gelen güneş nedeniyle karanlıkta kalan kısımları araştırıyor.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle sarsılan Türkiye, yeni bir acı gerçekle yüzleşti. Ortaya çıkan korkunç görüntüler, küçük kızın katillerinin kimliği konusunda önemli ipuçları taşıyor.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın küçük kızın cansız bedenini taşıdığı kırmızı renkteki aracının yeni görüntüleri elde edildi.

Bahtiyar'ın, Narin'i araca koyduktan sonra Eğertutmaz Deresi'ne doğru yola çıktığı anlar, çevredeki bir çiftliğe ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kamera kayıtları, Bahtiyar'ın otomobiliyle dere üzerindeki köprüden geçerek, küçük kızın cansız bedenini dereye gömdüğüne açıkça işaret ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Aracıyla Eğertutmaz Deresi'ne giden yola girdikten sonra kamera açısından çıkan Nevzat Bahtiyar'ın kucağında çuval içerisindeki Narin'in cansız bedeniyle yaklaşık 100 metre yürüdüğü ve cesedi Eğertutmaz Deresinde gömdüğü tespit edildi. Bahtiyar'ın daha sonra aracına binerek, baldızının evine gidip çay içtiği de ifade edildi.

Son elde edilen görüntülere göre, Nevzat Bahtiyar'ın Narin'in cesedini götürürken ve gömdüğü sırada yalnız olduğu da belirtiliyor.

Kamera kaydı bir CD'ye şifreli olarak kaydedilip soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na tutanakla teslim edildiği öğrenildi.

GÜNEŞ NEDENİYLE KARARAN GÖRÜNTÜ ÜZERİNE ÇALIŞIYOR!

Öte yandan, TÜBİTAK tarafından incelemeye alınan askeri üsse ait 360 derece dönen kameranın görüntülerinde güneş ışığı (ters ışık) nedeniyle kararma olduğundan dolayı çözümün de sıkıntıların yaşandığı öğrenildi.