GenelSon DurumSon Dakika

Narin Güran soruşturmasında kritik detay

tv100'ün beğeni ile takip edilen programlarından Cansu Canan Özgen ile Hayata Dair'de tv100'ün deneyimli muhabiri, Narin Güran cinayetini ilk günden beri takip eden Canan Altıntaş, emekli polis memuru Mustafa Bayram, Emniyet eski Daire Başkanı İrfan Bayar Narin Güran cinayetini ve kayıp üniversite Rojin olayını masaya yatırdı. Canan Altıntaş, Narin cinayetindeki bir detayı ilk kez açıkladı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken Van'dan başka bir kayıp haberi geldi. Ünivesite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 17 gündür haber alınamıyor.

tv100'ün beğeni ile takip edilen programlarından Cansu Canan Özgen ile Hayata Dair'de tv100'ün deneyimli muhabiri Canan Altıntaş, emekli polis memuru Mustafa Bayram, Emniyet eski Daire Başkanı İrfan Bayar Narin Güran cinayetini ve kayıp üniversite Rojin olayını masaya yatırdı.

İki olay arasındaki benzerliklere dikkat çekildi.

İrfan Bayar, "Bu konuda zaman kaybetmemek lazım. Önümüzde çok ciddi bir Narin olayı var. Şu anda Rojin kızımız kayıp ama mutlaka cinayet ile ilgili olarak da araştırma ve soruşturma yapılmalı. Şu anda bu kızımız kayıp ama Narin’de kayıptı. İkinci kez bir hata yapmanın anlamı yok." dedi.

Canan Altıntaş, Narin Güran cinayetini ilk günden beri takip ediyor. Birçok bilgiyi ilk kez Altıntaş tv100 ekranlarından duyurmuştu. Altıntaş yine canlı yayında yeni bilgileri izleyicilere aktardı.

Altuntaş, "Enes Güran ailenin en zeki çocuğu. Fen lisesi mezunu. Enes şu an tutuklu. O tutuklular arasında en zeki ve en önemli kişi." dedi.