GenelSon DurumSon Dakika

Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı!

Narin Güran cinayetinin aydınlatılmasına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıktı. Dosyaya giren görüntüler arasında itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın ve Narin’in son anları da vardı. Ayrıca Narin’in evde öldürüldüğü ve evde 4 kişinin bulunduğu öne sürüldü.

Türkiye’yi ayağa kaldıran Narin Güran cinayetine ilişkin yeni gelişmeler gelemeye devam ediyor. Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine 8 yaşındaki Narin Güran'ın son görüntüleri ortaya çıktı. 

Sabah'ın haberine göre; itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın küçük kızın cansız bedenini taşıdığı kırmızı renkteki aracının yeni görüntüleri elde edildi. Bahtiyar'ın, Narin'i araca koyduktan sonra Eğertutmaz Deresi'ne doğru yola çıktığı anlar, çevredeki bir çiftliğe ait güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

 

Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'yi sarsan cinayette flaş gelişme - Resim : 3

Aracıyla Eğertutmaz Deresi'ne giden yola girdikten sonra kamera açısından çıkan Nevzat Bahtiyar'ın kucağında çuval içerisindeki Narin'in cansız bedeniyle yaklaşık 100 metre yürüdüğü ve cesedi Eğertutmaz Deresinde gömdüğü tespit edildi. Bahtiyar'ın daha sonra aracına binerek, baldızının evine gidip çay içtiği de ifade edildi.

Son elde edilen görüntülere göre, Nevzat Bahtiyar'ın Narin'in cesedini götürürken ve gömdüğü sırada yalnız olduğu da belirtiliyor. Ulaşılan görüntülerin kamera kaydı bir CD’ye şifreli olarak kaydedilip soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına tutanakla teslim edildiği öğrenildi. 

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova da Narin Güran cinayetine dair son dakika gelişmesini canlı yayında aktardı. İddianameye yansıması beklenen detayları anlatan Canvova, "Narin evde öldürüldü. Evde 4 kişi vardı. Anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar evdeydi. Amca Salim Güran ile Narin'in ağabeyi Narin'i öldürdüğü iddianameye yansıması bekleniyor" dedi.