GenelSon DurumSon Dakika

Oğlunun cesedini iki ay evinde saklamış

Lisa Marie Presley, ölmeden önce yazdığı kitapta korkutucu bir gerçeği açıkladı. Lisa Marie Presley, oğlu Benjamin Keough'un ölümünden sonra cesedini iki ay boyunca evinde sakladığını anlattı. Ceset evdeyken dövmeciyi davet ettiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Elvis Presley'nin geçtiğimiz yılın Ocak ayında hayatını kaybeden kızı Lisa Marie Presley'in ölümünün ardından oyuncu kızı Riley Keough tarafından tamamlanan yeni kitabı " Buradan Büyük Bilinmeyene"de çarpıcı ifşalar yer alıyor.

OĞLUNUN CESEDİNİ İKİ AY BOYUNCA SAKLAMIŞ
Kızı Riley Keough tarafından tamamlanan Lisa Marie Presley'nin anı kitabına göre, 27 yaşındaki oğlu Benjamin Keough'un cenazesi, cenaze töreni düzenlenmeden önce iki ay boyunca evde kaldı.

Oğlu Benjamin Keough'un ölümünden sonra perişan olduğunu belirten Lisa Marie, kitabında çocukları Riley ve ikiz kızları Harper ve Finley Lockwood için hayatta kalmak adına kendini "savaşmaya" zorlamak zorunda kaldığını belirtiyor.

Kitaba göre, Kaliforniya'da bir cesedin ne zaman gömüleceğine dair bir yasa bulunmadığından Benjamin kuru buzda tutuldu.

Daisy Jones & the Six dizisinin oyuncusu Keough, "Annemin, babasına yaptığı gibi ona da veda etmek için yeterli zamana sahip olması çok önemliydi." dedi.

"Bize, eğer cesediyle ilgilenebilirsek, onu evde tutabileceğimizi söylediler, bu yüzden onu bir süre kuru buzda evimizde tuttu," diye yazdı, kitabı bitirmek için annesinin anılarını paylaştığı kasetleri kullanan Keough "Annem için, tıpkı babasına yaptığı gibi, ona da veda etmek için bolca zamana sahip olmak gerçekten önemliydi. Ve ben de gidip onunla birlikte orada otururdum."

Presley oğlunun cansız bedenini evinde tutmasını kitabında şu şekilde aktardı: "Sanırım başka birinin oğlunun orada olması herkesin ödünü koparırdı. Ama ben korkmam."

OĞLUYLA AYNI DÖVMEYİ YAPTIRDI
Lisa Marie, oğlunun bedenini sakladığı eve bir de dövme sanatçısı getirdi. Oğlunun sahip olduğu dövmenin aynısından bir dövme yaptırmak istedi.

Kızı Riley o anları kitapta şu şekilde anlattı:

"Bu sadece onun her zaman hatırlamak istediği bir andı, bundan dolayı onunla uyumlu bir dövme yaptırmak istiyordu," diye açıklayan aktris, "Ve dövme sanatçısı evimdeydi ve dövmenin tam olarak doğru olmasını istiyordu. Herhangi bir fotoğrafın var mı?" dedi.

Riley'nin şokuna rağmen annesi şöyle dedi: "Hayır ama sana gösterebilirim." Daisy Jones and the Six oyuncusu duyduklarına inanamadı. "Sessiz kaldım çünkü annemdi ve istediğini yapıyordu ama bu en saçma anlardan biriydi," dedi.

Efsanevi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Presley, 1977'de 42 yaşındayken geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğünde dokuz yaşındaydı. Lisa Marie'nin oğlu Benjamin ise 2020 yılında intihar etti. Presley ise Ocak 2023'te, daha önce geçirdiği kilo verme ameliyatının komplikasyonları nedeniyle 54 yaşında hayatını kaybetti.