GenelSon DurumSon Dakika

Orta Doğu karıştı! Gözler dolara çevrildi

İran devletinin İsrail'e yönelik füze saldırısının ardından gözler Dolar kuruna çevrildi. Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum...

İran devletinin İsrail'e yönelik füze saldırısına rağmen küresel piyasalar sakin seyrediyor. Dolar bugüne 34,19 TL'den, Euro ise 37,84 TL'den başladı.

Piyasaların sakin kalmasında İran'ın başka saldırılar olmayacak açıklaması etkili oldu. Ancak İsrail yetkilileri misillemede bulunacaklarını bildirdi. Fiyatlamalara bakılırsa piyasalar çatışmaların çok büyümemesini bekliyor. İran'ın füze saldırıları öncesinde ABD'yi bilgilendirmesi ve İsrail'in bu saldırılardan büyük zarar görmemesi endişeleri yatıştırdı. 

Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar ve Euro'nun bugünkü fiyatlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarında "Euro kaç TL?" ve "1 Dolar kaç TL?" gibi soruları aratıyor.

İşte 2 Ekim 2024 Çarşamba gününe ilişkin dolar ve Euro fiyatları…

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR? 

Dolar/TL saat 07:11 itibarıyla 34,1546 (alış) 34,1752'den (satış) işlem görürken Euro ise aynı saat itibarıyla 37,9549 TL seviyelerinde seyrediyor.