Neox Medya

Piyeloseptyl antibiyotik nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir?

En çok merak edilenler arasına giren Piyeloseptyl antibiyotik nedir ve ne işe yarar? Ayrıca kimler kullanır, kullanma talimatı, yan etkileri, kullananların yorumu ve detaylar...

Son zamanlarda en çok merak edilen ilaçlar arasına giren Piyeloseptyl antibiyotik nedir, nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadar? Kimler kullanabilir? İşte kullananların yorumu, fiyatı ve ne işe yaradığına dair merak edilen tüm cevaplar…
 Piyeloseptyl antibiyotik nedir?

100 mg nitrofurantoin içeren 30 tabletlik ambalajlarda takdim edilmektedir. Tablet içerisinde sığır sütünden elde edilen laktoz monohidrat bulunmaktadır. Nitrofurantoin antibiyotiktir ve idrar torbası ile idrar yolunun diğer bölümlerinde görülen enfeksiyonların önlenmesinde ve tedavisinde kullanılır.

Piyeloseptyl hangi hastalığa iyi gelir?

Sarı homojen toz içeren açık-koyu yeşil 3 no'lu kapsül. olmayan alt idrar yolu enfeksiyonu tedavisi ve profilaksisinde endikedir. PİYELOSEPTYL özellikle Escherichia coli, Enterococci, Staphylococci, Citrobacter, Klebsiella ve Enterobacter'in duyarlı suşlarının neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

Piyeloseptyl kaç günde etki eder?

ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilir. Page 2 2 / 13 2-5 yaş arası pediyatrik hastalarda astım ve alerjik rinit: Hem astımı hem de alerjik riniti olan hastalar akşamları günde sadece bir adet 4 mg çiğneme tableti almalıdır. Terapötik etkisi bir gün içinde başlar.

Piyeloseptyl antibiyotik mi?

Nitrofurantoin antibiyotiktir ve idrar torbası ile idrar yolunun diğer bölümlerinde görülen enfeksiyonların önlenmesinde ve tedavisinde kullanılır.

 

İLAÇLAR DOKTOR ONAYI OLMADAN KULLANILMAZ. REÇETESİZ İLAÇ ALMAK SAĞLINIZI RİSKE ATABİLİR. BU BİLGİLER SADECE İLAÇ FİRMASINDAN ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİR ÖNERİ DEĞİLDİR. REÇETESİZ İLAÇLAR ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR!