BeşiktaşSüper LigSon Durum

Rafa Silva'nın form düşüklüğünün sebebi belli oldu! Semih Kılıçsoy detayı

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rafa Silva'nın form düşüklüğünün sebebi belli oldu. İşte yıldız oyuncunun performansının düşme sebebi...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Rafa Silva, son maçlarda yorgunluğa da bağlı olarak performans düşüşü yaşadı. Yıldız futbolcunun performansının neden düştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar…

12 resmi maça da 11'de çıktı

Sabah'ta yer alan bilgilere göre; Sezona fırtına gibi başlayan yıldız oyuncu, şu ana dek oynanan 12 resmi maça da 11'de çıktı.

Tecrübeli isim son olarak 29 Ağustos'ta Lugano ile Avrupa Ligi play-off turu rövanşında 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. O günden bu yana oynanan 7 maçta ise skora etki edemedi.

Semih yoksa Rafa da yok

Sezon başı Rashica, Rafa Silva, Semih ile Immobile, siyah-beyazlı ekibin hücum dörtlüsü olarak sahada yer alıyordu. Ancak tesadüf o ki Semih'in 11'den kesildiği son 7 karşılaşmada Rafa'nın da gol katkısı sıfıra indi.

Dinlenmek için fırsat bulacak

Milli arada dinlenmek için fırsat bulacak olan 31 yaşındaki futbolcunun, sezon başındaki gibi güçlü dönüş yapması bekleniyor. Bu süreçte üzerine çok yük binen futbolcuların idman tempoları ayarlanacak ve kas yorgunlukları azaltılacak.

Bu sezonki performansı

Beşiktaş'ta 12 maçta toplam 1033 dakika sahada kalan Rafa Silva, bu sezon 4 gol atarken 3 de asist yaptı. Yıldız oyuncu, ligde oynanan Sivasspor, Trabzonspor, Eyüpspor, Kayserispor ve Gaziantep FK maçlarının yanı sıra Avrupa Ligi'ndeki Ajax ve Frankfurt karşılaşmalarında skora etki edemedi.

Mert Günok'un tedavisi devam ediyor

Öte yandan yaşadığı sakatlık nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok'un tedavisi devam ediyor.

Frankfurt maçında omuz ağrıları olduğu için oynamayan başarılı eldiven, Gaziantep deplasmanında ise kaleyi korumuştu.

Konya maçında sahada

Mert'in lige verilen arada toparlayacağı ve dönüşte oynanacak Konya maçında sahada olacağı belirtildi.